Milyen lesz az étrend?

Milyen lesz az étrend?

A személyre szabott étrend csomagunk fő eleme – itt bemutatjuk, hogy fog kinézni vásárlás után

Amikor kitöltöd a tesztünket, megadod a rendszerünknek azokat a legfontosabb információkat, ami alapján egy személyre szabott étrend el tud készülni. A rendszerünk pedig a háttérben közben már el is készítette ezt Neked. Ezt vásárlás után tudod majd megtekinteni az összes többi ajándékunkkal együtt!

Na de pontosan hogyan néz ki egy 28 napos étrendünk? Mit fogsz kapni a vásárlásoddal tőlünk? Mivel folyamatosan arra törekszünk, hogy a rendszerünk a lehető legmodernebb és szakmailag is a legjobb legyen, ezért fontosnak tartjuk megmutatni Neked, hogy mit adunk, mielőtt vásárolnál tőlünk.

Étrend és ételek

Közvetlenül vásárlás után be tudsz majd jelentkezni az oldalunkra, és a következőt fogod látni a felületünkön a saját Étrend oldaladon:

Mindegyik hét egy lenyíló ablak, amire rákattintva lenyílik az adott hét személyre szabott étrendje.

A következő képen az egyik vásárlónk személyre szabott étrendjének egy napját láthatod. Így néz ki a hétből 1 nap kiragadva (fontos, hogy ez már személyre van szabva mind az ételek mind a mennyiségek tekintetében):

Professzionális dietetikus, azaz táplálkozástudományi szakértőinkkel megalkottunk egy olyan rendszert, amely személyre szabott étrendet készít számodra. Természetesen ahhoz, hogy személyre szabott legyen, a rendszer előbb feltesz pár kérdést, ezt alaposan feldolgozza, majd ezek után elkészíti az étrendedet! Hasonló a szolgáltatást nem ritkán 100 vagy 150 EZER forintért árulják a celebek, hírességek, sokszor úgy, hogy valójában nem is egy személyre szabott étrendet kapsz, csak egyet a meglévő 3 étrendjük közül. Mi ennek az árnak mindössze a töredékéért egy valóban személyre szabott étrendet készítünk számodra!

Receptek és bevásárlólista

Bármely ételre egyszerűen rákattintva láthatod a pontos receptet. A pontos recept összetevőinek a mennyisége már konkrétan a Te igényeidre lett rászabva.

Ráadásul megnézheted az étel összetevőinek mennyiségét egy adagra, és megnézheted annyi adagra is, amennyit az egész hétre kell elkészítened. Így hogyha egyszerre szeretnéd elkészíteni az ételeket a hétre, akkor egyben láthatod miből mennyi kell majd hozzá. De természetesen előfordulhat az is, hogy valamit csak frissen össze kell dobni, mielőtt megeszed. Ilyenkor jó, ha tudod, hogy 1 adaghoz pontosan miből mennyi kell. Mindegyik receptünknél megtalálod majd mindkét fajta összetevő listát a “Heti nézet” gombra kattintva:

Minden hétre pontos bevásárlólistát is kapsz tőlünk.

Ezt az adott hét bevásárlókocsi ikonjára kattintva bármikor megnézheted. Minden egyes összetevő ott lesz, amire a héten szükséged lesz, még a fűszerek is. Mindegyik mellett pontos mennyiségekkel (egyes fűszereket kivéve persze). Ezt bármikor megnézheted, akár a telefonodról is könnyen bejelentkezhetsz. Így vásárlás közben előveheted, megnézheted, mi az ami van otthon, és mi az amit még vásárolnod kell. Így néz ki egy bevásárlólista:

Továbbá mindent le tudsz tölteni egyenként kép formájában, azaz a heti étrendjeidet, bármelyik receptet vagy bármelyik heti bevásárlólistát. Sőt, ezt az egészet, egyben, strukturált és kinyomtatható formában is letöltheted tőlünk egy több mint 40 oldalas PDF fájl formájában is. Ebben minden információ benne van, ami a felületünkön is megtalálható számodra. Könnyedén kinyomtathatod, és elviheted magaddal bárhova, vagy kiragaszthatod a hűtődre!

Töltsd ki ingyenes tesztünket!

Menj végig a 15 kérdésből álló teszten, ami körülbelül 2 percet vesz igénybe!
Ingyen megtudod a teszt végére, hogy…

kcal

...mennyi a napi kalóriaszükségleted?

water

...hogyan kellene innod és enned?

calculator

...mennyit fogyhatnál a személyre szabott étrendeddel?

Mint minden más weboldal, mi is alkalmazunk sütiket - de mi még ezekkel a sütikkel is csak a fogyásodat segítjük elő! ;) A megfelelő élményhez kérlek fogadd el használatukat. Adatvédelmi nyilatkozat