ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF)

Érvényes: 2019.10.13-tól

fittetrend.hu

Általános adatok, rendelkezések

Alapvető rendelkezések

A jelen ÁSZF-ben nem szabályozott kérdésekben, valamint jelen ÁSZF értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (Ptk.) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

Regisztráció, a felek közötti jogviszony

A weboldalon történő vásárlás, szolgáltatás igénybevétele megrendelői regisztrációval lehetséges, ezért a weboldalon történő első vásárlást követően szükséges regisztrálni amihez küld a rendszer egy emailt. A regisztráció megkönnyíti a későbbi vásárlást és az esetleges kedvezmények igénybevételét. A fittetrend.hu weboldalon történő regisztrációval a Megrendelő kijelenti, hogy elfogadta a jelen ÁSZF-ben foglaltakat és tudomásul veszi, hogy a Felek közötti jogviszonyt a jelen ÁSZF szabályozza. Amennyiben a Megrendelő az ÁSZF bármely rendelkezését nem fogadja el, úgy személyre szabott étrend készítő szolgáltatásunkat nem tudja igénybe venni.

Adatkezelési szabályok

A weboldal használata, valamint a weboldal által kínált termékek és szolgáltatások igénybevételéhez szükséges adatszolgáltatás feltételeit az Adatkezelési tájékoztató tartalmazza, mely a fittetrend.hu/adatvedelem oldalon érhető el.

A Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A weboldal (mint webáruház) táplálkozási tanácsadási szolgáltatást nyújt egy személyre szabott étrend formájában. A termékekről megjelenített képek csak illusztrációk a valóságtól eltérhetnek.

Változtatás joga

A Szolgáltató a jelen ÁSZF rendelkezéseit, az általa nyújtott szolgáltatások körét, vételárát, határidőket stb. szabadon megváltoztathatja. A Szolgáltatónak az adott termék vagy szolgáltatás adott áron történő eladására vonatkozó kötelezettsége a termék vagy szolgáltatás árának a weboldalon közzétett megváltoztatásáig áll fenn. A változás a weboldalon történt megjelenítés időpontjától hatályos. A változtatások a már megrendelt termékek vagy szolgáltatások árát nem érintik. Az oldalon feltüntetett árak minden esetben az ÁFA-val növelt bruttó árak, kivéve, ha az ÁFA külön feltüntetésre kerül. A bruttó árak tartalmazzák a vásárláskor hatályos jogszabályokban az adott termékkör tekintetében meghatározott mértékű általános forgalmi adót. Az ételek házhozszállításának költségét a feltüntetett árak tartalmazzák.

Akciók

Amennyiben akciós ár kerül bevezetésre, Szolgáltató teljes körűen tájékoztatja a Megrendelőket az akció időtartamáról. A Szolgáltató bizonyos, általa kiválasztott alkalmakkor vagy időszakonként kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosít kupon formájában. Kupon akciók esetén a termék vételárának részben vagy egészben történő megfizetése az internetes felületen a kupon adatainak megadásával is lehetséges. A kupon kódját az érvényességi idején belül és felhasználási feltételeinek megfelelően a Pénztárnál kell beírni a megfelelő mezőbe. Egy megrendeléshez csak egy kupon váltható be, a kuponok nem vonhatók össze. A kuponok felhasználási feltételeinek egyéb részleteit az aktuális kupon-akció feltételei tartalmazzák.

Szolgáltató Adatai

 

 • A szolgáltató neve: Predie Informatics Kft.
 • A szolgáltató elérhetősége: hello@fittetrend.hu
 • Adatvédelmi nyilvántartási száma: nem szükséges
 • A szerződés nyelve: magyar
 • Megrendelő: a fittetrend.hu weboldalra regisztráló és a szolgáltatásátt igénybe vevő személy.

Személyre szabott étrend vásárlása

Étrend és Teszt

Az Étrend a tesztből kijött eredményre készül el, szoftver generálja. Az eredménye a Megrendelő válaszain múlik, így célszerű azt minél pontosabban kitölteni. Az elkészült Étrend a teszt alapján kijött eredményhez illő ételeket és recepteket tartalmaz. Az Étrend nem egészségügyi tanácsadás. A Szolgáltató rögzíti, hogy az Étrend olyan új szokásokat tartalmazhat, ami a Megrendelőtől változtatásokat igényelhet. Ahhoz, hogy az Ügyfél eredményes legyen, ezeket célszerű betartani. Az Étrend azonnali és egyszeri tanácsadást tartalmaz, nem tartalmaz folyamatos konzultációt.

Az Étrend kalóriaszámolást és grammokon alapuló mennyiségek számolását, ételeket valamint azok receptjeit, és bevásárlólistát tartalmaz. Az Étrend nem fogyókúra, hanem egy hosszútávra szóló irányított táplálkozási javaslat, az eredmény sebessége egyéni adottságoktól függ. A Szolgáltató elsősorban az egészséges táplálkozás alapjaira vállalja rávezetni a Megrendelőt.

A Szolgáltató nem vállalja a felelősséget a Megrendelő esetlegesen hibásan kitöltött Tesztje miatt. Az Étrend mindig a Tesztnek megfelelően jön létre.

A megvásárolt Étrend melleti képek illusztrációk.

Ellenjavaslatok és kockázatok

Étrendjeink nem, vagy csak különleges körültekintés, illetve orvosi felügyelet mellett javasoltak, ha

 • Szoptatás vagy várandóság
 • Húsmentes étrend
 • Bármely étel-intolerancia (laktóz-, gluténérzékenység)
 • Tejfehérje-allergia
 • Komoly betegség miatt kórházi kezelés vagy orvosi felügyelet
 • 18 év be nem töltöttsége
 • Műtéti beavatkozás előtt vagy után
 • Hiányzik egy vagy több szerv (pl. vese)
 • Fordított mellkasi/hasi szervek
 • Bármilyen autoimmun betegség
 • Cukorbetegség vagy IR
 • Pajzsmirigy problémák
 • PCOS, metabolikus szindróma
 • Köszvény
 • Bármilyen hormonális betegség tünetei
 • Bármilyen hormonkezelés alatt állás
 • Bármely olyan betegség, allergia, amely különleges étrend betartását kívánja meg, vagy bizonyos ételek teljes kizárását követeli meg

fennállása esetén. Megrendelő kijelenti, hogy ennek tudatában vásárolja meg az Étrendet a Szolgáltatótól, amennyiben valamilyen rendellenességgel rendelkezik, a megvásárolt Étrendet a saját igényeinek megfelelően módosítja, a számára nem javallott alapanyagokat kicseréli, amennyiben szükséges.

Szoltáltató nem vállal felelősséget a Megrendelő által elkészített ételek és azt azt alkotó összetevők minőségével kapcsolatban.

Étrend megrendelésének folyamata

1. Teszt kitöltése

2. Megrendelés

3. Email és adatok megadása

4. ÁSZF, adatvédelmi szabályzat elolvasása, kipipálása

5. Fizetés bankkártyával: Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

6. Emailes visszaigazolás, felhasználói fiók elkészülése, elküldése emailben

7. Étrend megtekintése a Fiókomban már a saját felhasználói fiókkal való belépést követően

Az Étrend szolgáltatás díja

Az Étrend díja: bruttó 14970 Ft. Rendkívüli akciók, ideiglenes csomagok esetén eltérhetnek az árak!

Elállás

A weboldalon történő regisztrációval létrejött szerződéses jogviszony alapján, az Étrend szolgáltatás, azaz az “Étrend” megrendelésével, a Megrendelő köteles a megrendelt szolgáltatás árát megfizetni. Mivel az Étrendet csak fizetés után kapja meg a Megrendelő, illetve rögtön a fizetést követően mindenképpen megkapja, ezért a vásárlást követően elállásnak helye már nincs. Szellemi és digitális termék lévén a Megrendelő nem képes visszaszolgáltatni a megrendelt Étrendet.

100% Eredmény Garancia

Szolgáltató egy adott esetben garanciát vállal az általa nyújtott szolgáltatás – személyre szabott étrend – eredményességére az alábbi feltételek teljesülésével:
– Szolgáltató a vásárlástól számított következő 28 napra vállal garanciát arra, hogy a Megrendelőnek feltűntetett fogyási eredmény az oldal tetején (“X kg ennyit fogyhatsz ezzel az étrenddel egy hónap -alatt”) elérhető, valós eredmény.
– Amennyiben a Megrendelő nem éri el ezt a feltüntetett eredményt a 28 nap alatt, akkor élhet a garanciával.
– Megrendelő akkor élhet a garanciával, ha nincs semmilyen eltitkolt betegsége, vagy olyan rendellenessége, ami miatt az általunk készített étrend eleve nem is működhetne.
– Feltétel az étrend pontos betartása, a mennyiségek, hozzávalók maradéktalan alkalmazásával és kicserélése nélkül.
– További feltétel az étrend pontos betartása mellett, hogy azt dokumentálni is szükséges a garancia benyújtásához: minden egyes étkezésről jó minőségű fotó elkészítése szükséges (jó felbontás és fényviszonyok, jól kivehető az étel és annak összetevői, valamint kikövetkeztethető a mennyisége). Tehát a garancia érvényesítéséhez kérjük 4 étkezéses étrend esetén mellékelni az elkészített 112 fotót, 5 étkezéses étrend esetén a 140 fotót, mely igazolja, hogy a Megrendelő pontosan betartotta étrendünket. A fotókat elegendő egy felhő-alapú tárhelyről belinkelni.
– A garancia igénylésével továbbá Megrendelő automatikusan engedélyezi, hogy az általa az ételekről elkészített fotókat a továbbiakban korlátozások és a szerző megjelölése nélkül felhasználjuk.
– A garancia a vásárlástól számított 30 napon belül érvényesíthető a hello@fittetrend.hu címre írt emailben “100% eredmény garancia igénylése” tárgy feltüntetésével, és az ételekről készült fotók mellékelésével; valamint egy kijelentéssel arról, hogy Megrendelő mindent pontosan betartott, a garancia feltételeinek tudomásában van, és annak maradéktalanul meg is felel. Illetve kérjük feltüntetni az elért és az elvárt eredményt is.

Függelék

Szolgáltató nem vállal garanciát a hiányos adatokból készülő Étrend pontosságára. Az adatok pontossága az Megrendelő kizárólagos felelőssége.

A szolgáltatás sikeres teljesítése: A Szolgáltató kizárja a felelősségét arra az esetre, amennyiben a táplálkozási tanácsadás a Megrendelő esetleges rejtett vagy korábbi betegsége miatt marad eredménytelen.

A Megrendelő tudomással bír arról, hogy a táplálkozási tanácsadási szolgáltatás nem orvosi vizsgálat, nem gyógyításra irányul, ezért az esetleges egészségügyi panaszok kezelésére nem alkalmas. Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal az Megrendelő előtt ismert vagy nem ismert betegségéből, illetve egészségügyi panaszából eredő következményekért. A Szolgáltató nem jogosult betegség miatti kezelést még tanácsadás formájában sem nyújtani.

Szolgáltató testsúly csökkenést (fogyást) nem garantál tekintettel arra, hogy Szolgáltató által nyújtott szolgáltatás hatékonysága függ a Megrendelő életkorától, típusától, adottságaitól genetikai felépítésétől, életmódjától, túlsúlyától, őszinteségétől, kitartásától, fegyelmétől, önfegyelmétől stb. A Megrendelő továbbá tudomásul veszi, hogy a Szolgáltató által nyújtott szolgáltatás eredményessége, az esetleges súlycsökkenés, közérzet javulás bekövetkezése, annak ideje nem konkrétan meghatározható, ezek elmaradásáért, vagy a testsúlycsökkenés Megrendelő által elvártakhoz képest lassabban történő bekövetkezéséért felelősséget nem vállal. Az eredmény egyénenként eltérő lehet, illetve a kezelés sikerességére nincs garancia.

Komolyabb testi változások esetén az Étrendet újra kell kérni.

Klub tagság

A tagság

A Klub tagság megvásárlásával Megrendelő csatlakozhat a Szolgáltató titkos Facebook csportjába, ahol a weboldalon aktuálisan taglalt (egyre bővülő) szolgáltatásokat kapja, úgy mint:
– a titkos csoporthoz való folyamatos tartozás
– kérdések feltevése, kommunikáció velünk, a személyi edzőkkel, és más tagokkal
– Élő videós csoportos konzultációkon való részvétel válogatott, változatos és hiteles edzőkkel és táplálkozástanácsadókkal, kérdezés lehetősége az előadótól az élő videós bejelentkezések alatt, illetve előtte

 

Ellenjavalatok és kockázatok

Betegségek, egészségügyi problémák fennállása esetén Szolgáltató nem garantálja, hogy előadói hatékony segítséget tudnak nyújtani válaszaikkal. Ilyen esetekben javasoljuk a Megrendelőnek az orvoshoz fordulást.
 

Tagság megvásárlásának folyamata

 

1. Email és adatok megadása

 

2. ÁSZF, adatvédelmi szabályzat elolvasása, kipipálása

 

3. Fizetés bankkártyával: Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

 

4. Emailes visszaigazolás, felhasználói fiók elkészülése, elküldése emailben

 

5. Felületen bejelentkezve megjelenik a titkos Facebook csoport elérhetősége, melyben az email címed alapján engedünk be, amellyel vásároltál

Elállás

A klub tagság kiváltása után a tagságot és az előfizetést bármikor le lehet mondani. A már kifizetett havidíjak nem kerülnek visszatérítésre, de a jövőbeni díjak már nem terheil többé a Megrendelőt.
 

Tagsági díj

A tagsági díj havi bruttó 4970 Ft, melyet a regisztrációkor rögtön, illetve ezután havi rendszerességgel fizet a Megrendelő minden hónap tagságért előre. Az első fizetés után már automatikusan történik a fizetés a Barion rendszerén keresztül. A Szolgáltató nem tárol bankkártya adatokat, ezt az ismétléses fizetési szolgáltatást kizárólag a Barion végzi. A szolgáltatást bármikor le lehet mondani, és ekkortól a jövőbeni havidíjak többé nem terhelik a Megrendelőt.
 

Pénzvisszafizetési garancia

Amennyiben Megrendelő nem elégedett a szolgáltatással, és ezt emailben jelzi a Szolgáltató felé a tagsága bármely periódusában, akkor Szolgáltató 1 teljes hónapnyi tagság bruttó árát visszafizeti Megrendelőnek, illetve megszűnteti annak tagságodat, és semmilyen további, jövőbeni fizetéssel nem terheli.
 

Függelék

Szolgáltató nem tudja garantálni, hogy Megrendelő minden kérdésedre tud személyre szabott választ adni az edző, hiszen mások is kérdeznek, de igyekszik minden igényt kielégíteni professzionális előadói segítségével.
 

A szolgáltatás sikeres teljesítése: A Szolgáltató kizárja a felelősségét arra az esetre, amennyiben a táplálkozási-, edzési. és életmódtanácsadás a Megrendelő esetleges rejtett vagy korábbi betegsége miatt marad eredménytelen.

 

A Megrendelő tudomással bír arról, hogy a tanácsadási szolgáltatás nem orvosi vizsgálat, nem gyógyításra irányul, ezért az esetleges egészségügyi panaszok kezelésére nem alkalmas. Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal az Megrendelő előtt ismert vagy nem ismert betegségéből, illetve egészségügyi panaszából eredő következményekért. A Szolgáltató nem jogosult betegség miatti kezelést még tanácsadás formájában sem nyújtani.

 

Szolgáltató testsúly csökkenést (fogyást) nem garantál tekintettel arra, hogy Szolgáltató által nyújtott szolgáltatás hatékonysága függ a Megrendelő életkorától, típusától, adottságaitól genetikai felépítésétől, életmódjától, túlsúlyától, őszinteségétől, kitartásától, fegyelmétől, önfegyelmétől stb. A Megrendelő továbbá tudomásul veszi, hogy a Szolgáltató által nyújtott szolgáltatás eredményessége, az esetleges súlycsökkenés, közérzet javulás bekövetkezése, annak ideje nem konkrétan meghatározható, ezek elmaradásáért, vagy a testsúlycsökkenés Megrendelő által elvártakhoz képest lassabban történő bekövetkezéséért felelősséget nem vállal. Az eredmény egyénenként eltérő lehet, illetve a kezelés sikerességére nincs garancia.

A felek közötti jogviszony

Megrendelő vállalja, hogy a kapott étrendet más számára sem ingyenesen, sem ellenérték fejében nem adja tovább, annak tartalmi részeit, elemeit mások számára elérhető nyilvános felületen nem jeleníti meg. Amennyiben a fentiek ellenére Szolgáltató tudomást szerez erről, Szolgáltató jogosult jogi lépések megtételére, valamint az okozott kár megtérítésének követelésére.

Felek az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezéseinek megfelelően megállapodnak, hogy a weboldalon keresztül eszközölt megrendelés útján létrejött szerződés írásban megkötöttnek minősül, a szerződés magyar nyelven jön létre, és arra Magyarország joga irányadó.

A szerződésre vonatkoznak a jelen ÁSZF rendelkezései. Kérés esetén megrendelésről a megrendelés számának ismeretében a Szolgáltató másolatot küld elektronikus formában. A szerződés írásban megkötött szerződésnek minősül. A megrendelésre vonatkozó e-mailen történő visszaigazolás a Szolgáltató és Megrendelő között létrejött szerződés tartalmát képezi, és annak e-mailen történő megküldése eleget tesz a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 18. § szerinti „írásbeli megerősítés” követelményének. A megrendelések leadása a weboldal online felületén lehetséges.

A weboldalon tett megrendelést a Szolgáltató csak akkor tudja befogadni és teljesíteni, ha a Megrendelő a regisztrációs és vásárlási oldalon található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a weboldal felelősséget nem vállal. A hibásan vagy nem kellő részletességgel megadott címzési, vagy más adatok, információk esetén felmerülő szállítási vagy egyéb többletköltség a Megrendelőt terheli. Adatbeviteli hibák kijavításának technikai lehetőségei: az adatbeviteli hibák javítására a vásárlási folyamat végén, a fizetési mód kiválasztását követően megjelenő „Megrendelés” gomb megnyomása előtt van lehetőség.

Vegyes rendelkezések Szolgáltató és Megrendelő vitás ügyeiket békés úton próbálják rendezni. Megrendelő és a Szolgáltató a jelen Szabályzat hatálya alá tartozó, megegyezéssel 30 (harminc) naptári nap alatt nem rendezhető esetleges jogvitákra nézve kikötik a Szolgáltató székhelye szerinti Debreceni Megyei Jogú Bíróság, illetve a hatásköri szabályok figyelembe vételével a Debreceni Törvényszék kizárólagos illetékességét.

A Weboldal, a Weboldalon található anyagok, információk, valamint a Weboldal képernyőn megjelenő kialakítása a Szolgáltató tulajdona, amelyek szerzői jogi védelem alatt állnak. A Weboldal tartalmának fizikai vagy más adathordozóra mentése vagy kinyomtatása magáncélú felhasználás céljából vagy a Szolgáltató előzetes írásbeli hozzájárulása esetén engedélyezett. Ettől eltérő esetekben a Weboldal tartalmáról tilos bármilyen másolatot készíteni, bármilyen módon sokszorosítani, nyilvánosan bemutatni, részben vagy egészben közzétenni, illetve a Weboldal tartalmát felhasználva saját hasonló (táplálkozással, fogyással, egészségmegőrzéssel kapcsolatos bármilyen jellegű) szolgáltatást létrehozni. A Szolgáltató nem vállal semmilyen felelősséget a honlapon található adatok, illetve információk felhasználásából eredő esetleges károkért és hátrányokért.

Szolgáltató számára megtiszteltetés, ha bárki a saját weboldalán a weboldalra mutató internetes hivatkozást helyez el. Viszont elhatárolódik azoktól az esetektől, amikor jelen weboldal bármely felületére mutató internetes hivatkozásokat törvénytelenül működtetett, obszcén tartalmú, illetve másokat sértő internetes oldalakon helyezik el, ezzel ártanak jelen weboldal és a vállalkozás hírnevének és érdekeinek.

A Weboldalt mindenki saját felelősségére látogathatja, a Weboldal látogatása semmilyen kötelezettséggel nem jár a látogatóra nézve. A Szolgáltató nem vállal felelősséget a Weboldalon található, más weboldalakra mutató internetes hivatkozások által felkereshető weboldalak titoktartási és adatkezelési gyakorlatáért és az ott található információkért, valamint elhárít minden felelősséget a károkkal kapcsolatban, amit az így felkereshető más honlapok okoznak a Megrendelőnek.

A belépés a klubba bármikor lehetséges, és az első hónap mindig akciós, így bármikor kockázat nélkül kipróbálhatod a klubot!

Mint minden más weboldal, mi is alkalmazunk sütiket - de mi még ezekkel a sütikkel is csak a fogyásodat segítjük elő! ;) A megfelelő élményhez kérlek fogadd el használatukat. Adatvédelmi nyilatkozat