Életmódváltásajándékba a szeretteidnek

Életmód-váltás

ajándékba a szeretteidnek

Mi lehetne szebb ajándék, mint egy új, fitt élet lehetősége? Mi ehhez mindent megadunk: 28 napos személyre szabott étrend és a titkos alakformáló gyakorlatok videógyűjteményét!

Mit tartalmaz a csomag?

28 napos étrend, így kellően változatos. Mégis úgy alakítottuk ki hogy a változatosság megtartása mellett minél kevesebbet kelljen a konyhában robotolni.

Dietetikusok által kiválogatott gyorsan elkészíthető ételekből áll, és könnyen beszerezhető alapanyagokra épít, amik a legközelebbi közértben is megtalálhatóak.

Személyre szabott receptek egyedi mennyiségekkel és tápanyag-eloszlással, amit az egyén kalória-szükségletére és anyagcseréjére szab a rendszer.

Az étrend elkészítéséhez szükséges ingyenes tesztben kivehetőek a legfontosabb allergének, mint például a tej vagy a glutén.

Az étrend a modern felületünkön nézegethető vásárlás után, ahol minden ételhez pontos leírást és összetevő-listát, valamint minden hétre 1-1 pontos bevásárlólistát is adunk!

Az étrended le is tölthető egy kb. 50 oldalas pdf fájl formájában, és ki is nyomtatható, így akár fel lehet ragasztani a hűtőre is. A kinyomtatott verzió minden információt tartalmaz, amit a felület is.

Tagság az exkluzív, zárt facebook csoportunban, ahol minden felmerülő kérdésre válaszolunk, és segítünk!

Most ingyenes ajándékként a "TITKOS ALAKFORMÁLÓ GYAKORLATOK" videó csomagot is odaadjuk, amiben profi edző mutat máshol nem látható gyakorlatokat.

A vásárlás menete, ha ajándékba szeretnéd adni az életmódváltó csomagot:

csaj2_C

Mivel másnak veszed, ezért nem kell kitöltened a tesztet

Az étrend személyre szabásához majd az ajándékozott félnek lesz lehetősége kitölteni a tesztet, hogy az ő saját válaszaival a saját testére tudja szabni rendszerünk a 28 napos programját.

csak katt a vásárlás gombra és irány a fizetés

A vásárlás gomb megnyomásával átkerülsz a fizetési oldalra, ahol csak meg kell adnod néhány adatodat, és a Fizetés gomb megnyomásával el is végezted a vásárlást.​

A vásárlás végeztélvel egy egyedi kuponkódot kapsz, ezt fogod ajándékozni

A vásárláskor eldöntheted, hogy a Te email címedre, vagy egyenesen az ajándékozott fél email címére küldjük el az egyedi kuponkódot. Javasoljuk, hogy magadnak kérd, így lehetőséged lesz lesz akár kinyomtatni és személyesen átadni, így megmarad az ajándékozás varázsa!

Késmárki Enikő

csoportos tréner

Instagram: @enciss

nap
óra
perc
másodperc

Most az étrenDhez ajándék "titkos alakformáló gyakorlatok" videó csomag jár!

Az étrend mellé elérhetővé válik ez az exkluzív ajándék, amely a leghatékonyabb alakformáló gyakorlatokat mutatja be. Ezek a gyakorlatok otthon, eszköz nélkül végezhetőek, és napi 15 perc belőlük garantálja az eredményeket. Az étrenddel önmagában is fogyni lehet, de a folyamat meggyorsításához nagy segítség ez a videó csomag!

A videókat ráadásul folyamatosan bővítjük! Vásárlás után örökös hozzáférés jár hozzájuk, így idővel egyre több ilyen videó tekinthető meg egyre több edzőtől. Jelenleg a legjobb gyakorlatok Enikőtől láthatóak a következő célokra:

- fenék kerekítése
- has, derék, úszógumi eltüntetés
- comb, láb formálása
- teljes test erősítése
- nőies testforma megerősítése

Mennyibe kerülne egy hasonló program, ha nem nálunk vásárolnád:​

Étrend megterveztetése: 15.000-50.000 Ft

Drága, nehezen beszerezhető ételek: +10.000-20.000 Ft extra költség / hónap

Több dietetikus szakértelme által válogatott ételreceptek: +5.000-15.000 Ft

50 oldalas kinyomtatható személyre szabott étrend PDF: 5.000 Ft

Facebook csoport örökös tagság és tanácsok: 10.000 Ft

Speciális alakformáló videók: 8.000 Ft

Tehát összesen akár 53.000-85.000 Ft-odba is kerülhetne egy ilyen szolgáltatás máshol

Szerezd meg az étrend csomagodat még ma! Tehát a csomag az alábbiakat tartalmazza:

28 napos ÉTREND, így kellően változatos. Mégis úgy alakítottuk ki hogy a változatosság megtartása mellett minél kevesebbet kelljen a konyhában robotolni

Dietetikusok által kiválogatott Gyorsan elkészíthető ételekből ÁLL, és Könnyen beszerezhető alapanyagokra épít, amik a legközelebbi közértben is megtalálhatóak.

Személyre szabott receptek egyedi mennyiségekkel és tápanyag-eloszlással, amit az egyén kalória-szükségletére és anyagcseréjére szab a rendszer.

Az étrend elkészítéséhez szükséges ingyenes tesztben kivehetőek a legfontosabb allergének, mint például a tej vagy a glutén.

Az étrend a modern felületünkön nézegethető vásárlás után, ahol minden ételhez pontos leírást és összetevő-listát, valamint minden hétre 1-1 pontos bevásárlólistát is adunk!

Az étrendedet le is tölthető egy kb. 50 oldalas pdf fájl formájában, és kinyomtatható, így akár fel lehet ragasztani a hűtőre is. A kinyomtatott verzió minden információt tartalmaz, amit a felület is.

Tagság az exkluzív, zárt facebook csoportunkban, ahol minden felmerülő kérdésre válaszolunk, és segítünk!

Most ingyenes ajándékként a "titkos alakFormáló gyakorlatok" videó csomagot is odaadjuk, amiben profi edző mutat máshol nem látható gyakorlatokat.

Ez a több mint 53.000 Ft-ot érő csomag most mindössze:

14.970 Ft

100% EREDMÉNY GARANCIA

Mi 100%-ig biztosak vagyunk abban, hogy az általunk adott étrenddel sikerül lefogyni annyit, amennyit az oldalon ígérünk. Ha nem jön meg a várt eredmény, akkor visszafizetjük az étrend árát. Az Eredmény Garancia beváltásának feltétele az étrend pontos betartása és ennek dokumentálása. Részletek az Általános Szerződési Feltételekben.

Gyakori kérdések:

A FittÉtrend.hu által összeállított étrend RÁD van szabva, hiszen az általad megadott válaszok alapján állítja össze dietetikus szakértőnk az étrendedet. Mi nem a koplalásban, a drasztikus súlyvesztésben, hanem a tartós és biztonságos fogyásban hiszünk. Minden egyes étrend precízen, kifejezetten egyénre szabottan van elkészítve, egyedi és szerethető ételekkel. Nem utolsó sorban, a máshol elérhető étrendekhez képest, itt valóban olcsóbban biztosítunk számodra személyre szabott étrendet.

A tesztben megadott válaszok alapján figyelembe vesszük az általad kedvelt / nem kedvelt ételeket, esetleges ételallergiát. Ám az egészségügyi rendellenességeidet, melyek speciális értendet igényelnek, egyelőre csak korlátozott módon tudjuk figyelembe venni. Így ha betegségek fennállása esetén is megvásárolod az étrendedet, akkor különös körültekintéssel, és a szükséges módosításokkal fogyaszd azt. A későbbiekben tervezünk ezen különleges igényeknek is megfelelni. Ha őszintén és helyesen töltöd ki a tesztet, akkor olyan ételeket és recepteket válogatunk össze Neked, melyek segítségével – ha betartod – már néhány hét alatt érzékelni fogod a változást az életedben. Változatos, ugyanakkor könnyen elkészíthető ételekkel szolgálunk, amikhez nem szükséges egész nap a konyhában robotolnod.

Igen, kattints újra a „Teszt kitöltése” gombra és haladj végig a kérdéseken. Természetesen megadhatod ugyanazt az e-mail címet is, ami először használtál.

A személyre szabott étrended a vásárlást követően azonnal a fiókodba kerül. Később sincs más dolgod, mint az e-mailben megkapott jelszóval bejelentkezni a fittetrend.hu-ra és már előtted is lesz 4 hétre lebontva az étrended. Itt a weboldalunkon bármikor, bárhonnan megnézheted, lementheted vagy akár ki is nyomtathatod majd! Ha kérdésed akadna, könnyen felveheted velünk a kapcsolatot, és segítünk Neked.

Vásárlást követően bármikor visszatérhetsz, tagságod örök érvényű, és az étrended is látszódni fog.

Ha már megvásároltad a személyre szabott étrendedet, amit a személyes válaszaid alapján állítottunk össze, már nincs lehetőség változtatni. De ne aggódj, az ételeket úgy válogattuk össze, hogy azok finomak, változatosak és könnyen elkészíthetők legyenek. Ráadásul az étrend 28 napos, részletes receptekkel és bevásárlólistákkal. Így nem lesz unalmas, végig segíteni fog Téged és később akár új ötleteket is adhat.

Ha szeretnél a barátoddal, barátnőddel, ismerősöddel együtt egészségesen táplálkozni, természetesen követhetiket együtt az étrendet. Azonban, ha ők is fogyni szeretnének, egyáltalán nem biztos, hogy nekik is ez az étrend való. Sőt, minden bizonnyal nem lesz eredményes a fogyókúrájuk, mivel minden ember más és más. A személyre szabott étrend attól különleges, hogy kifejezetten a Te tested számára készült. Illetve étrendjeinket jelenleg publikusan nem szabad megosztani.

A napi étkezéseket úgy állítottuk össze, hogy megfelelő legyen a napi kalóriabeviteled és a tápanyag-beviteled is. Természetesen, ha nem sikerült éppen aznapra bevásárolnod, kiválthatod egy másik étellel, amihez találsz otthon hozzávalókat, de mindig ügyelj a kalóriabevitelre. Eleinte érdemes lemérni az ételeket, amiket megeszel, pár nap után viszont már könnyen és rutinosan fog menni a kalóriaszükségleted betartása.

Ha technikai jellegű problémád akad, írj üzenetet a hello@fittetrend.hu e-mail címre. Ha a fogyókúrával, étrenddel kapcsolatban szeretnél kérdezni, megteheted a FittÉtrend.hu zárt Facebook csoportjában, melyet hamarosan megnyitunk (ha egyszer vásároltál étrendet, mindenképp értesíteni fogunk a csoport megnyitásáról). Itt csupa olyan emberrel ismerkedhetsz meg, akik már büszke FittÉtrend.hu tagok és feltett kérdéseidre munkatársunk fog válaszolni.

Az ételeket és az összetevőket úgy válogattuk össze, hogy azokat bármelyik szupermarketben, ABC-ben meg tudod vásárolni. Nem szükséges speciális, bio boltokba menned és drága alapanyagokat vásárolnod.

Igen, sőt! Ha jelenleg is egészségesen étkezel, akkor nagyon könnyű lesz betartanod az étrendedet. Ráadásul rengeteg ötletet és inspirációt fogsz kapni az étrend struktúrájából és a receptekből is. Továbbá pontosan olyan összetevő mennyiségeket állítunk Neked össze a receptekben, amellyel sikerülni fog a pár kiló ledobása akár már néhány néhány hét alatt.

Amennyiben szoptatsz, vagy épp várandós vagy, álláspontunk szerint mi általában sem ajánljuk a fogyókúrás étrendeket. Térj vissza hozzánk, miután megnőtt a pici baba! Ha csak inspirációt szeretnél gyűjteni új ételekhez, új receptekhez, akkor vásárolj nyugodtan, azonban várandósan vagy szoptatás közben nem javasoljuk a kalória-deficites (azaz csökkentett kalóriájú) étrendek teljes betartását.

Mivel az étrend 28 napos, ezért kellően hosszú ahhoz, hogyha egymás utáni hónapokban alkalmazni szeretnéd, akkor ne legyen unalmas. Tehát egymás után minden hónapban alkalmazhatod az étrendet. Azonban ha a tesztünk kitöltése óta már 15-20 kiló lement rólad, akkor érdemes ismét új étrendet kérned, mert a megváltozott testedhez változtatás szükséges az étrendeden is. Vagy azért, mert ekkor már nem fogsz tudni a korábbi eredeti étrendeddel tovább fogyni, vagy azért, mert lehet, hogy már el is érted a kívánt súlyodat. Ha úgy érzed, hogy elérted az előzőek közül valamelyik állapotot, akkor érdemes új étrendet készíttetned.

Mi éppen ezt szeretnénk elkerülni. A “csodafogyókúrák” és a drasztikus ígéretekkel feltűzdelt – sokszor egyébként veszélyes – étrendek könnyen lelassítják az anyagcserédet. Ez rövid távon fogyaszthat (nagyrészt sajnos vizet), de hosszú távon esélyes a jojó effektus bekövetkezése. Éppen ezért mi olyan étrendeket alkotunk, melyek nem lassítják le az anyagcserédet, ezzel hosszú távon biztosítják számodra a fogyás folyamatának fenntartását. A blogunkban erről több hasznos cikket is találsz, érdemes olvasgatni belülük.

Természetesen lehet – ha újra végigmész a teszten és a vásárláson – de a 28 napos étrendet épp azért terveztük ilyen hosszúra, hogy hosszabb távon is lehessen ismételni egymás után, anélkül hogy unalmassá válna. Így nem érdemes. Azonban ha a tesztünk kitöltése óta már 15-20 kiló lement rólad, akkor érdemes ismét új étrendet kérned, mert a megváltozott testedhez változtatás szükséges az étrendeden is. Vagy azért, mert ekkor már nem fogsz tudni a korábbi eredeti étrendeddel tovább fogyni, vagy azért, mert lehet, hogy már el is érted a kívánt súlyodat. Ha úgy érzed, hogy elérted az előzőek közül valamelyik állapotot, akkor érdemes új étrendet készíttetned.

SZERINTÜNK NINCS SZEBB AJÁNDÉK ANNÁL, MINT EGY FITT ÉS EGÉSZSÉGES ÉLET LEHETŐSÉGE.

Mint minden más weboldal, mi is alkalmazunk sütiket - de mi még ezekkel a sütikkel is csak a fogyásodat segítjük elő! ;) A megfelelő élményhez kérlek fogadd el használatukat. Adatvédelmi nyilatkozat